e-SMAEB by CETELEM

Desi nu se aud prea tare pentru moment, vehiculele electrice pe doua roti vin tare din urma… sau poate chiar din viitor! Da, sunt silentioase pentru ca sunt electrice, dar sunt eco. Toata lumea se astepta ca variantele electrice pe doua roti sa fie din ce in ce mai performate, o data cu evolutia acumulatorilor. Deja marii producatori au inceput sa le lanseze sau cel putin sa le anunte, ceea ne face si pe noi sa le acordam o atentie din ce in ce mai mare, intrucat exista interes si pe plan local.

e-SMAEB, un modul HUB destinat scuterelor si motocicletelor electrice. Vehiculele electrice vor avea o zona dedicata, unde vom prezenta toate modelele prezenta la salon in standurile importatorilor marcilor respective. Si pentru ca orice proiect are nevoie de un partener puternic, noi am ales Creditul Verde de la Cetelem. e-SMAEB este Powered by CETELEM inca de la prima editie!

Interesul publicului a avut reactie imediata in zona comerciala, astfel incat la salon vor fi prezente peste 6 marci de scutere si trotinete electrice, precum si solutii de finantare de tipul Creditul Verde de la Cetelem.